Vehmaan punainen hautakivi sydän

1245,00 1445,00 

Kiveen voidaan kiinnittää myös kromiset tai antiikkipronssin väriset pronssikohokirjaimet, jotka toimivat kauniisti klassisessa vehmaan punaisessa kivessä.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

Muistomerkin taulupintaan on timanttityöstetty kehys samaan sydämen muotoon. Muuten kivi on käsin ympärilohkottu. Kivi pysyy tukevasti pystyssä ja on näyttävän näköinen klassisella värikuosilla varustettuna. Kiveen voidaan kaivertaa tai asentaa pronssikohokirjaimin nimi/aikatiedot ja lisäksi siihen sopii hienosti esim. ruostumattomasta teräksestä tehdyt valulaatat.
Materiaali punamustaa suomalaista kestävää kiveä. Pohjakiven saa tarvittaessa samasta materiaalista tehtynä.
Kiven hinta: 1245 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 64m, leveys 68cm, syvyys 15cm
Paino: n. 140 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25 vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 140 kg (kilogramma)
Mitat 68 × 64 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €