Taivassalon punainen hautakivi Purje

1200,00 1400,00 

Suomalaisesta näyttävästä kivestä tehty erikoismuotoiltu kivi on kuin taideteos itsessään. Kiveen voi yhdistää mm. kiinteästi asennettavan pronssivalulyhdyn oikealle sivulle. Valkoisella värillä tai pronssilla kohokirjaimilla nimet ja aikatiedot näkyvät parhaiten kiillotetusta pinnasta.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-2 Osasto:

Kuvaus

Hieno kiillotetuilla taulupinnalla ja ulkokaarella tehty Taivassalon punainen näyttävä hautakivi. Kiven sisäkaari on sahattu kiillottamaton. Kiven purjemainen muoto sopii hyvin entiselle merikapteenille tai muuten purjehtijalle. Kivi on näyttävä näky millä tahansa hautausmaalla.
Materiaali on perinteistä vanhaa ja kestävää suomalaista Taivassalon punaista kiveä. Pohjakiven saa tarvittaessa samasta materiaalista tehtynä.
Kiven hinta: 1200 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 113cm, leveys juuresta 62cm, leveys keskikohdasta 36cm, leveys latvasta 4cm, syvyys 15cm
Paino: n. 160 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin näiden kohtien kanssa pitää olla varovainen ettei raaputa kultaa pois kivestä.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 160 kg (kilogramma)
Mitat 113 × 62 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €