Sulkavalainen hautakivi puoliserpenttiini

525,00 725,00 

Kiveen voidaan kiinnittää myös kromiset tai antiikkipronssin väriset pronssikohokirjaimet, jotka toimivat kauniisti tummassa kivessä. Lisäksi siihen voidaan asentaa pinta-asenteinen pronssivalulyhty.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-1-1-1-1-2 Osasto:

Kuvaus

Suomalaisesta Sulkavalaisesta kivestä, käsin koskettavalla timanttiharjatulla tuntupinnalla tehty muistomerkki on kaunis ja värikäs näky hautausmaalla. Samasta materiaalista tehty pohjakivi korostaa kauniisti Sulkevalaisen värejä. Muistomerkin päällinen ja sivut on lohkottu kauniin kuosin esilletuloa silmällä pitäen. Kivi on kaunis ja pieni, mutta silti kauniin näyttävä muistomerkki kenelle tahansa. Kiveen voidaan kaivertaa tai asentaa vaikka pronssikohokirjaimin nimi/aikatiedot ja lisäksi siihen sopii hienosti esim. ruostumattomasta teräksestä tehdyt valulaatat.
Materiaali hopeatimantein hohtavaa mustapohjaista norjalaista kestävää kiveä. Kuvassa näkyvä pohjakivi on samaa materiaalia ja kuuluu kauppaan.
Kiven hinta: 525 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%). Pohjakivi kuuluu hintaan.
Kiven mitat: Korkeus 74m, leveys 58cm, syvyys 15cm
Paino: n. 140 kg (pohjakiven kanssa)
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset tai pronssivalukirjaimet, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25 vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty kuvassa näkyvä vakiopohjakivi kuuluu hintaan.

Lisätiedot

Paino 140 kg (kilogramma)
Mitat 74 × 58 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €