Ruotsin helmi hautakivi porras

520,00 720,00 

Harvinaista Ruotsin helmi kivestä tehty muistomerkki on tehty sellaiselle, joka hakee jotain erilaista, mutta hillittyä. Kiveen voidaan kiinnittää myös pronssivalukirjaimet tai kaivertaa vaikka valkoisella nimi- ja aikatiedot.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-1-1-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

Harvinaista ruotsalaista vaalean punertavaa kiveä oleva muistomerkki erottuu varmasti hautausmaalta hienosti. Muistomerkin taulupinta on kiillotettu ja toinen sivu ja päällinen on käsin lohkottu. Kivi itsessään on hieman sirompi 10cm paksu. Toisella sivulla on käsin timanttityöstetty porrasmuotoilu. Kivi on kauniin erilainen ja näyttävä muistomerkki. Kiveen voidaan kaivertaa tai asentaa vaikka pronssikohokirjaimin nimi/aikatiedot ja lisäksi siihen sopii hienosti esim. pronssikäärölatta.
Materiaali länsinaapurin Ruotsin helmi kiveä. Pohjakivi saatavissa samasta materiaalista.
Kiven hinta: 520 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%). Pohjakivi kuuluu hintaan.
Kiven mitat: Korkeus 64m, leveys 72cm, syvyys 10cm
Paino: n. 110 kg (pohjakiven kanssa)
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset tai pronssivalukirjaimet, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25 vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty kuvassa vakiopohjakivi 105€.

Lisätiedot

Paino 110 kg (kilogramma)
Mitat 64 × 72 × 10 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €