Ruokapöytä Calacatta Gold (esittelypöytä)

900,00 1145,00 

Esittelykäytössä ollut kaunis kvartsipöytä etsii omaa kotia. Pöydän jalan alareunassa on pieni lommo ja pöydän kannessa pienen pieni naarmu. Tule verstaalle katsomaan tuotetta, niin näet sen itse. Luonnossa pöytä on kyllä todella näyttävän näköinen.

Tuotetunnus (SKU): 10001-1-2 Osasto:

Kuvaus

Oman keittiön katseenkerääjä on nyt vapaana erikoishintaan. Pöytä on ollut käytössä, mutta pintapuoli on täysin kunnossa. Jalassa ja pöytäpinnan sivussa on käytön jäljet, mutta tule katsomaan itse paikan päälle sitä niin pääset toteamaan itse onko niistä haittaa käytössä.
Materiaali todella suosittua 20mm Silestone Calacatta Gold kvartsia. Pöydän kansi on ison kokoinen ja on kyllä näyttävän näköinen vaikka onkin vain 2cm paksua. Juovikas kuvio tuo hienoa luonnikkuutta materiaalille. Jalat on hitsattu teräksestä ja pulverimaalattu mustaksi.
Kokonaisuuden hinta: 900 € + toimituskulut alk. 125€
Ruokapöydän mitat: Paksuus 2cm, leveys 100cm, pituus 200cm, kokonaiskorkeus 75cm
Paino: n. 180 kg
Toimitus: Pöytä toimitetaan kokonaisena yksikkönä muovilla suojattuna tai sen saa myös tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme.
Huolto ja kunnossapito: Pöydän tason puhdistamiseen riittää vesi ja rätti, mutta sen kanssa voi käyttää PH-arvoltaan neutraaleja aineita huoletta. Perus astianpesuharjalla voi hinkata myös. Perusohjeena jos pöydälle jotain kaatuu, niin pyyhi se pois. Pinta pöydässä on kova ja se kestää kulutusta ja materiaali onkin alun perin tehty keittiön työtasoja ajatellen. Alumiinilla siihen saa naarmun, jos sellaisia haluaa siihen tehdä.

Lisätiedot

Paino 180 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 100 × 75 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinki 245 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 185 €, Toimitus Tampere 245 €, Toimitus Turku 125 €