Pystypöytä Eternal Marquina (ent. messupöytä)

785,00 985,00 

Omaan baariin tai takkahuoneeseen tästä karua koristusta. Tähän kelpaa kavereiden kanssa nojailla ja nauttia olostaan.

Tuotetunnus (SKU): 10001-1 Osasto:

Kuvaus

Tästä oman man/womencaven koristukseksi kivinen baaripöytä! Kokonaisuus ollut käytössä yhdet messut, josta syystä jalassa pari käytön jälkeä, mutta ne on helppo siistiä vaikka mattamustalla spraymaalilla.
Materiaali on tämän hetken yhtä suosituimmista väreistä Silestone Eternal Marquina kvartsia. Pöydän kansi on myös ison kokoinen (70cm) ja on kyllä näyttävän näköinen vaikka onkin vain 2cm paksua. Kuvion juova kulkee myös hienosti levyn poikki ja alas sivuista.
Kokonaisuuden hinta: 785 € + toimituskulut alk. 85€
Pystypöydän mitat: Paksuus 2cm, halkaisija 70cm, kokonaiskorkeus 115cm
Paino: n. 45 kg
Toimitus: Pystypöytä toimitetaan sellaisenaan pakattuna tai sen saa myös tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme.
Huolto ja kunnossapito: Pöydän tason puhdistamiseen riittää vesi ja rätti, mutta sen kanssa voi käyttää PH-arvoltaan neutraaleja aineita huoletta. Perus astianpesuharjalla voi hinkata myös. Perusohjeena jos pöydälle jotain kaatuu, niin pyyhi se pois. Pinta pöydässä on kova ja se kestää kulutusta ja materiaali onkin alun perin tehty keittiön työtasoja ajatellen. Alumiinilla siihen saa naarmun, jos sellaisia haluaa siihen tehdä.

Lisätiedot

Paino 45 kg (kilogramma)
Mitat 70 × 115 × 2 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 120 €, Toimitus Tampere 200 €, Turku 85 €