Pyöreä kvartsinen pöydän kansi

129,00 249,00 

Osta itselle vaikka baaripöydän kanneksi tai pienempään kotiin kahden hengen ruokapöydäksi. Tästä kestävää kauneutta kotiisi.

Tuotetunnus (SKU): 10001-2-1 Osasto:

Kuvaus

Näitäkin kansia on myynnissä vain tämä yksi kappale. Materiaalin valmistus on tosiaan lopetettu, joten vastaavaa ei tule eteen.
Materiaali on näyttävää 2cm paksua ja 72cm halkaisijaltaan oleva kvartsia. Uniikki levy takaa sen ettei naapurilta löydy samanlaista. Materiaalin myynti on myös lopetettu Suomessa, joten senkin puolesta melko ainutlaatuinen mahdollisuus omistaa tämä helmi.
Tason hinta: 129 € + toimituskulut alk. 50€
Tason mitat: Paksuus 2cm, halkaisija 72cm
Paino n. 30 kg
Toimitus: Taso toimitetaan sellaisenaan pakattuna tai sen saa myös tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme.
Huolto ja kunnossapito: Tasoa voi pestä vaikka Universal Stonella, mutta perus vesi ja rätti käy vallan mainiosti päivittäisessä puhdistuksessa. Jos tasolle kaatuu jotain ruokaa, viiniä yms. kannattaa se pyyhkiä pois ennen kuin antaa pinttyä kiinni. Pinta on kestävä ja tiivis, mutta siihen saa naarmuja, kun oikein yrittää, jos pinttynyttä likaa vaikka alumiinilistalla siitä raapii. Alumiini jättää siis jäljen lähes kaikkiin materiaaleihin.

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 72 × 2 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinki 120 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 120 €, Toimitus Tampere 120 €, Toimitus Turku 50 €