Musta hautakivi ”Sivuaalto”

1400,00 1600,00 

Suomalaisesta näyttävästä kivestä tehty erikoismuotoiltu kivi on kuin taideteos itsessään. Kiveen voi yhdistää mm. kiinteästi asennettavan pronssivalulyhdyn oikealle sivulle. Kullatut nimet näkyvät todella hienosti kiillotetusta mustasta taulusta. Myös antiikkipronssin väriset kohokirjaimet sopivat hienosti kiven kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2 Osasto:

Kuvaus

Hieno kiillotetuilla sivuilla tehty musta näyttävä hautakivi. Aaltokuvio kiven reunassa on omanlaisensa kaunis yksityiskohta muotoilussa, joka erottaa myös sen suurimmasta osasta hautausmaan muista kivistä.
Materiaali on todella suosittua ja nykyään jo hieman harvinaista tasaista suomalaista kestävää mustaa kiveä. Pohjakiven saa tarvittaessa samasta materiaalista tehtynä.
Kiven hinta: 1400 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 90cm, leveys 52cm, syvyys 15cm
Paino: n. 180 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin näiden kohtien kanssa pitää olla varovainen ettei raaputa kultaa pois kivestä.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 180 kg (kilogramma)
Mitat 90 × 52 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €