Musta hautakivi lohkosivu

490,00 690,00 

Kiveen on käsin lohkottu ja muotoiltu toinen sivu vuorenrinteen näköiseksi. Kiven erikoisen muotoilun ansiosta se erottuu edukseen hautausmaalla hienosti. Kivessä on valmiina pronssivalimo Paasikiven goottilaiseen minilyhtyyn sopiva aukko. Lyhdyn voi myös ostaa meiltä 750€ hintaan. Myös nimi/aikakaiverrukset voidaan tehdä kiveen valmiiksi, joista kulta sekä hopea kaiverrukset erottuvat mustasta pinnasta kauniisti.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1 Osasto:

Kuvaus

Erikoinen lohkotulla sivulla koristettu musta muistomerkki. Vuoren seinämää muistuttava kuvio kiven vasemmalla puolella omanlaisensa kaunis käsityötä kunnioittava yksityiskohta muotoilussa, joka erottaa myös sen suurimmasta osasta hautausmaan muista kivistä.
Materiaali tasaisen väristä suomalaista kestävää mustaa kiveä. Pohjakiven saa tarvittaessa samasta materiaalista tehtynä.
Kiven hinta: 490 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 87cm, leveys kapein kohta 17cm, leveys levein kohta 61, syvyys 15cm
Paino: n. 100 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25 vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 100 kg (kilogramma)
Mitat 87 × 61 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €