Musta hautakivi koverruksella

343,00 543,00 

Hautakivi on tehty suomalaisesta tasaisen mustasta kivestä, jonka pinnasta niin hopea kuin kultakaiverruksetkin näkyvät kauniisti. Mustasta pinnasta erottuu hienosti kaiverrukset, joita voi olla esim. risti, lintuja, puu yms.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-1 Osasto:

Kuvaus

Mustaan kiveen on koverrettu toinen sivu. Leveyden puolesta se sopii hienosti lähes kaikille uurna-alueilla ja kiveen voidaan asentaa esim. useampia pronssilaattoja pintaa ja päälipintaan pronssilinnut. Kiven muotoilu on myös yksilöllinen ja muista kivistä erottuva.
Materiaali tasaisen väristä suomalaista kestävää mustaa kiveä. Pohjakiven saa tarvittaessa samasta materiaalista tehtynä.
Kiven hinta: 343 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 72m, leveys kapein kohta 19cm, leveys levein kohta 44, syvyys 15cm
Paino: n. 120 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 180 kg (kilogramma)
Mitat 90 × 52 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €