Musta hautakivi kaaret

1050,00 1250,00 

Kiveen on käsin lohkottu ja muotoiltu peilin kehys sekä vinosahatut kaarevat reunat. Kahdesta kivestä tehty muistomerkki erottuu kauniisti edukseen hautausmaalla. Kivessä on valmiina pronssivalimo Paasikiven goottilaiseen pieneen lyhtyyn sopiva aukko. Lyhdyn voi myös ostaa meiltä 750€ hintaan. Myös nimi/aikakaiverrukset voidaan tehdä kiveen valmiiksi, joista kulta sekä hopea kaiverrukset erottuvat mustasta pinnasta kauniisti.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-2 Osasto:

Kuvaus

Erityisellä kaarevalla ja vino sahauksella toteutetut reunat ovat uniikin kiven erikoisuus. Kahdesta eri osasta tehty muistomerkin osat voidaan asettaa hieman erilleen toisistaan ja vaikka hieman eri kulmaan, jolloin valo osuu eri tavalla niiden pintaan. Hintaan kuuluu kuvan reikäpohja sekä pronssivarpunen, jommankumman kiven päälle asennettuna.
Materiaali tasaisen väristä suomalaista kestävää mustaa kiveä. Kuvassa näkyvän reikäpohja kuuluu kauppaan.
Kiven hinta: 1050 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 74cm, leveys 64, syvyys 15cm
Paino: n. 200 kg (pohjakiven kanssa)
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25 vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty kuvassa näkyvä reikäpohjakivi kuuluu hintaan.

Lisätiedot

Paino 200 kg (kilogramma)
Mitat 74 × 64 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €