Matala musta hautakivi koverruksella

337,00 537,00 

Kiveen voidaan kiinnittää myös kromiset tai antiikkipronssin väriset pronssikohokirjaimet, jotka toimivat kauniisti mustassa kivessä.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

Oikeaan reunaan koverretun kohdan kanssa kaunis suomalaisesta mustasta kivestä tehty matala kivi on tyylikäs ja arvokkaan näköinen muistomerkki. Kiveen voidaan kaivertaa tai asentaa pronssikohokirjaimin nimi/aikatiedot ja lisäksi siihen sopii hienosti erilaiset pronssivalulaatat.
Materiaali tasaisen väristä suomalaista kestävää mustaa kiveä. Pohjakiven saa tarvittaessa samasta materiaalista tehtynä.
Kiven hinta: 337 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 62m, leveys kapein kohta 21cm, leveys levein kohta 50, syvyys 15cm
Paino: n. 120 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 180 kg (kilogramma)
Mitat 90 × 52 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €