Mäntsälän punainen uurnatolppakivi

500,00 700,00 

Kiveen on käsin lohkottu ja muotoiltu päällinen sekä toinen sivu. Yksi sivuista on sahattu suoraksi. Kivessä on valmiina pronssivalimo Paasikiven holvikaarilyhtyyn sopiva aukko. Lyhdyn voi myös ostaa meiltä 750€ hintaan. Myös nimi/aikatiedot lisätä pronssilaatalla kiveen valmiiksi.

Tuotetunnus (SKU): 10003-2-1-2-1 Osasto:

Kuvaus

Tämän nätin pienen muistomerkin käsin lohkottu päällinen ja toinen sivu sekä sahattu toinen reuna tuovat mukavaa kontrastia kiveen. Kivessä on kaunis aaltomainen väritys ja pienen holvikaarilyhdyn reikä valmiina. Kivi on ajateltu käytettävän nimet ja aikatiedon sisältävän pronssilaatan kanssa. Pronssilyhty on saatavana erillishintaan kiveen.
Materiaali tasaisen väristä suomalaista Mäntsälän punaista kiveä. Pohjakivi saatavissa samasta materiaalista.
Kiven hinta: 500 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 64cm, leveys 32, syvyys 15cm
Paino: n. 60 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vedellä ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta kivi ei huolenpitoa oikeastaan kaipaa. Jos kiveen tehdään kultauksia, niin nämäkin pysyvät hyvinä oikein tehtynä 15-25 vuotta.
Nimen lisäys: Kiveen ei mahdu kaivertamaan vainajan tietoja, mutta siihen voidaan lisätä ne pronssilaatalla alk. 300€.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehdyn pohjakiven voi tilata muistomerkille hintaan 105€.

Lisätiedot

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 64 × 32 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €