Luonnollisen Musta hautakivi

1250,00 1450,00 

Klassisen musta hautakivi timanttityöstetyllä reunalla ja pronssivalimo Paasikiven lyhdyllä on näyttävä ja elegantti valinta muistomerkiksi. Kuvassa näkyvät pronssiset pääskyset kuuluvat myös hintaa.

Teemme kiven mielellämme valmiiksi asti ja toimitamme sen haluamallenne hautausmaalle.

Tuotetunnus (SKU): 10003 Osasto:

Kuvaus

Myytävä hautakivi puolivalmiiksi tehty muistomerkki, josta saa haudalle hienon kaunistuksen ja samalla uniikin tuotteen.
Materiaali on suosituinta mahdollista eli suomalaista kestävää mustaa kiveä ja tarvittaessa pohjakivi on myös samaa materiaalia. Kivessä on valmiina Paasikiven ison kaarilyhdyn reikä sekä kaunis ristipäätimanttityöstetty alue. Päällinen on muotoiltu valmiiksi puoliserpentiinin muotoon.
Kiven hinta: on 1250 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 75cm, leveys 75cm, syvyys 15cm
Paino n. 230 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle ja asennamme lyhdyn kiveen sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vaikka mäntysuovalla ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta ole varovainen kultauksen kanssa ettet naarmuta sitä suoraan hiekkapuhallettuun kohtaan. Lyhdyssä ainoa sallittu kynttilä on öljykynttilä. Lasit pysyvät tällöin parempana ja kiveen ei kohdistu kovia lämmönvaihteluita kylmänä talvena.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pronssilyhty: Kiveen voidaan asentaa valmiiksi aukkoon sopiva pronssilyhty 750€.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 105€.

Lisätiedot

Paino 200 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 75 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €