Luonnollinen Musta uurnahautakivi

265,00 465,00 

Klassinen suomalaista luonnollista mustaa kiviä oleva uurnahautakivi, kauniilla lohkotulla muotopäällisellä on pieni, mutta samalla näyttävä valinta muistomerkiksi. Me voimme myös tehdä kiven valmiiksi asti ja toimittaa sen asennettuna halutulle hautausmaalle.

Tuotetunnus (SKU): 10002 Osasto:

Kuvaus

Myytävä hautakivi puolivalmiiksi tehty muistomerkki, josta saa haudalle hienon kaunistuksen ja samalla uniikin tuotteen.
Materiaali on suosituinta mahdollista eli suomalaista kestävää mustaa kiveä ja tarvittaessa pohjakivi on myös samaa materiaalia. Kiveen on tehty lohkottu muotopäällinen.
Kiven hinta: 265 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus n. 65cm, leveys 40cm, syvyys 15cm
Paino: n. 110 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle ja asennamme lyhdyn kiveen sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vaikka mäntysuovalla ja juuriharjalla, jos se likaistuu, mutta ole varovainen kultauksen kanssa ettet naarmuta sitä suoraan hiekkapuhallettuun kohtaan.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty vakiopohjakivi alk. 65€.

Lisätiedot

Paino 200 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 75 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €