Kvartsilevy Stellar Night 304*140*2cm

1500,00 1745,00 

Tästä materiaali kotiin tai omaan ravintolaan, joka varmasti herättää mielenkiintoa ja ihastelua ja myös ihmettelyä. Jokaisella on varmasti oma mielipide tästä, joten taso tai pöytä ei varmasti jää ilman kommenttia tultuaan nähdyksi. Stellar Night ei sovi varovaisille tai pidättyväisille vaan tämän ostaja on räväkkä ja pitää saamastaan huomiosta.

Tuotetunnus (SKU): 10001-1-1 Osasto:

Kuvaus

Loistaa kun tähdet yö taivaalla… Tämän materiaalin kanssa ei käy epäselväksi, miksi olet sen valinnut omaan kylpyhuoneeseesi tai baaritiskillesi. Materiaalissa valon kanssa leikkivät ja loistavat peilit ovat omiaan tuomaan sähäkkää tunnelmaa tilaasi. Siitä saa esim. kuusi metriä keittiön tasoa ja päälle 10cm taustanosteen koko matkalle. Vastaavasti materiaali riittää 220*120cm kokoiseen keittiön pöytään ja vaikka ovaalin muotoisen 60*100cm kokoiseen olohuoneen pöydän tekemiseen. Lopusta materiaalista voi tehdä esim. hyllyjä yms.
Materiaali Silestone Stellar Night kvartsia. Materiaalia on 4,26m2 käytettävissä sinun projektiisi.
Kokonaisuuden hinta on 1500 € + toimituskulut alk. 125€
Pystypöydän mitat: Paksuus 2cm, leveys 304cm, korkeus 140cm
Paino: n. 300 kg
Toimitus: Levy toimitetaan sellaisenaan asiakkaan omaan telineeseen tai sen saa myös tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme. Lisäksi teemme mielellämme kiven sahaukset ja muokkaukset verstaalla toiveidesi mukaisesti. Meidän kautta onnistuu myös edulliset Lapetekin Blanco altaiden hankinta.
Huolto ja kunnossapito: Silestone materiaalilla on todella hyvä huokoseton pinta, joka hylkii hyvin kahvi- viini- ja mehutahroja, kuten muitakin jokapäiväisiä tahroja. Tason siivoukseen riittää suurimmaksi osaksi puhdas vesi ja rätti. Muuten kannattaa lika pyyhkiä heti pois pinnalta, kuten muidenkin materiaalien kanssa ettei se ehdi pinttymään.

Lisätiedot

Paino 300 kg (kilogramma)
Mitat 304 × 140 × 2 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinki 245 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 185 €, Toimitus Tampere 245 €, Toimitus Turku 125 €