Hautakivi – reikäpohjalla

850,00 1050,00 

Ympärikiillotettu hautakivi, kiillotetulla erikoisreikäpohjalla on elegantin näköinen kokonaisuus, joka erottuu muusta hautausmaan mustasta/punaisesta yleisilmeestä. Kiven voi myös käyttää ilman pohjakiveä, jolloin siitä saa useimmilla uurnahautapaikoille sopivan pienen kiven.

Kiveen voidaan myös meillä kaivertaa nimi/aikatiedot tai lisätä tiedot pronssikohokirjaimilla ja voimme tehdä muistomerkin lupahakemuksen seurakuntaan ja toimittaa se sen jälkeen halutulle hautausmaalle.
Tuotetunnus (SKU): 10003-1 Osasto:

Kuvaus

Tämän hautakiven materiaali on alun perin ruotsalaista ja se erottuukin Suomessa louhittavista kivistä selvästi. Kiven juovat kulkevat kauniisti riveittäin materiaalin läpi.
Materiaali on erikoista ja erilaista kuin suurin osa muista hautakivistä tai muistomerkeistä. Kivi myydään reikäpohjakiven kanssa kokonaisuutena. Kivi on kiillotettu sivuilta, päältä, edestä ja päällinen on myös työstetty kaaren muotoon.
Kiven hinta: 850 € + toimituskulut alk. 95€ (sis.alv 24%)
Kiven mitat: Korkeus 60cm, leveys 43cm, syvyys 10cm
Paino: n. 220 kg
Toimitus: Kiven voi tulla noutamaan Mynämäen toimipisteeltämme tai vastaavasti voimme muokata kiveen tarvittavat kaiverrukset sekä kultaukset/maalaukset, teemme lupapaperin seurakunnalle ja asennamme lyhdyn kiveen sekä toimitamme kokonaisuuden halutulle hautausmaalle.
Huolto ja kunnossapito: Kiveä voi pestä vaikka mäntysuovalla ja juuriharjalla, jos se likaistuu. Jos kiveen tehdään nimet kaiverrettuna, niin ole varovainen kultauksen kanssa ettet raavi sitä millään sitä suoraan.
Nimen lisäys: Kiveen voidaan lisätä vainajan tiedot kaivertamalla 375€. Tämä pitää sisällään sukunimen, etunimen ja aikatietojen kaiverruksen sekä kultauksen/maalauksen.
Pronssilyhty: Reikäpohjan päälle on mahdollista ostaa kiinteästi asennettu pronssivalulyhty hintaa 250€.
Pohjakivi: Samasta materiaali tehty kuvassa näkyvä reikäpohjakivi kuuluu hintaan.

Lisätiedot

Paino 200 kg (kilogramma)
Mitat 75 × 75 × 15 cm (senttimetri)
Valitse nouto tai toimitus

Nouto myymälästä, Toimitus Helsinkiin 200 €, Toimitus muu Suomi, Toimitus Pori 150 €, Toimitus Tampere 200 €, Toimitus Turku 95 €